01732 843542 | 07971856582 info@thelandscapedesignstudio.com

Garden Design in Ightham, Sevenoaks, Kent 

This rear garden scheme underwent a real transformation. The terrace needed modernising and enlarging in order to create flexible spaces which were more in proportion with the house and the rest of the garden / adjoining orchard. A collection of spaces were created which included an area for dining, a relaxing sofa area and a peaceful space to the side of the property which adjoins the orchard where a bench has been positioned to enjoy the views across the garden.

Location: Ightham / Sevenoaks

Main Materials: Sawn Grey Sandstone slabs, Sawn Grey Sandstone setts, Light Grey resin bound infill areas, Oak sleepers, Stacked Slate walls topped with light Grey contemporary copings, Rendered walls and a Stainless Steel water feature.

Contact Us

Address

The Studio
8 Worcester Avenue
Kings Hill
West Malling
Kent
ME19 4FL

Email

info@thelandscapedesignstudio.com