01732 843542 | 07971856582 info@thelandscapedesignstudio.com

Garden Design in Sevenoaks, Kent

The clients who own this beautiful period townhouse were keen to continue the clean minimalist style they had designed for the interiors. We came up with a design that reflected this look by using light Sawn Sandstone slabs and plank paving throughout. The same Sandstone was used to create the chunky bull nosed step treads which lead down to the modern basement kitchen. A Copper water feature sphere was incorporated to create a focal point and hardwood screening was used at the rear of garden to form the back drop for the seating area. A simple palette of Green and White was used throughout for the planting which was up-lit with Copper spot lights.

Location: Sevenoaks, Kent

Main Materials: Light buff Sandstone, hardwood screening, Copper water feature

Contact Us

Address

The Studio
8 Worcester Avenue
Kings Hill
West Malling
Kent
ME19 4FL

Email

info@thelandscapedesignstudio.com