01732 843542 | 07971856582 info@thelandscapedesignstudio.com

Garden Design in Chislehurst, South London

The brief for this garden was to create an outdoor space that disguised the fact that the driveway lead up to what is essentially both the front of the house and the main garden. I suggested that a screening wall be designed around the main seating area in order to hide the view of the driveway and direct the eye away from the house and out into the garden. Subtle lighting was incorporated throughout the flower beds, link up paths and pergola. Feature steps were designed to create maximum impact both up to the main doorway and down to the basement room. Heavy duty milled logs were used to construct retaining walls around the sloped garden areas with steps leading down to a wonderful synthetic grass play area (with 5 metre high netting). This enabled their child to play safely in the comfort of his own surroundings.

Location: Chislehurst

Main Materials: Basalt cobbles, Flamed & Brushed Granite slabs, Rendered walls, Pressure treated logs

Contact Us

Address

The Studio
8 Worcester Avenue
Kings Hill
West Malling
Kent
ME19 4FL

Email

info@thelandscapedesignstudio.com