01732 843542 | 07971856582 info@thelandscapedesignstudio.com

Landscape Design in Kings Hill, West Malling

The brief here was to transform a standard development garden into a simple modern entertaining space. Large Black Basalt sawn paving slabs were used to create paths as well as an area for a Rattan sofa set. An outside Cedar office was installed for when the client worked from home. Scottish pebbles were used to break up elements of the paving and a sunken chill out area was design for an ‘Alexander Rose Relax Hut’. Cedar screening was designed and implemented to hide the clients shed and a Ragstone wall retained a change of level where a 700mm Stainless Steel sphere water feature was positioned within a Scottish cobble mulch and interspersed planting.

Location: Kings Hill, West Malling

Main Materials: Black Basalt paving, Ragstone low walling, Cedar screening

Contact Us

Address

The Studio
8 Worcester Avenue
Kings Hill
West Malling
Kent
ME19 4FL

Email

info@thelandscapedesignstudio.com